Menu

Work with us

Junior Sales Office & Marketing medewerker                                                                                                                   

Functieomschrijving:
Als Junior Sales Office medewerker ondersteun je het sales team. Je bent het aanspreekpunt voor (toekomstige) klanten, logistiek en verschillende partners. Diversiteit en afwisseling staan centraal. Van het verwerken van orders ga je over op klantcontact en zorg je ervoor dat het logistiek proces goed verloopt. Daarnaast houd je bezig met het onderhouden en opzetten van marketingactiviteiten en zijn we nieuwsgierig naar jouw inbreng.

Onze groothandel zit in een groeifase en wij zoeken een enthousiast iemand (m/m, m/v, v/v) die mee helpt het klantenbestand uit te breiden en te onderhouden (relatiebeheer). Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor verschillende projecten en marketingactiviteiten.
 

Wat je functie zoal inhoud:
- Onderhouden en uitbreiden van ons (Internationale) klantenbestand
- Administratieve orderafhandeling
- After sales
- Onderhouden en uitbreiden van onze marketingkanalen
- Ondersteunen van beursactiviteiten
 

Functie-eisen:
Wij zoeken iemand die bezig is met een eindstage / net HBO is afgestudeerd of iemand met MBO en werkervaring. Onze ideale kandidaat:
- Is communicatief sterk
- Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, derde taal (Frans/ Duits is een pré)
- Heeft affiniteit met de markt waarin &k amsterdam zich bevindt
- Is een proactieve teamplayer met oog voor detail
- Werkt graag in een dynamische omgeving
 

Wie zijn wij?
Wij zijn een groothandel in woon- en cadeauaccessoires met een eigen label ‘&k amsterdam’. De collectie wordt ontworpen en samengesteld door ons eigen productdevelopment team. &klevering heeft daarnaast drie winkels in Amsterdam en een webwinkel. Wij werken met een jong en enthousiast team en zijn altijd op zoek naar uitdagingen. Onze producten vind je terug bij winkels, warenhuizen en musea over de hele wereld.
 

Wat bieden wij?
Wij bieden een stage of fulltime junior functie voor onze sales afdeling. Een functie in een creatieve en dynamische omgeving in een prachtig pand in Amsterdam Noord.

Herken jij jezelf in deze binnendienst functie? Stuur je motivatie, CV en foto naar info@klevering.nl